fbpx

Cluj: Copil lovit în cap, cu sapa, de vecinul pe care-l ajuta la cules. Muncea pentru 10 lei pe zi!

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti români, a murit azi, la vârsta de 62 de ani
21 octombrie 2018
INCREDIBIL: Șofer LIVE pe Facebook în timp ce conduce și se DROGHEAZĂ! (VIDEO Explicit)
22 octombrie 2018

Cluj: Copil lovit în cap, cu sapa, de vecinul pe care-l ajuta la cules. Muncea pentru 10 lei pe zi!

foto Gazeta de Cluj

Un băiat în vârstă de nouă ani a scăpat ca prin minune cu viaţă, la Apahida, după ce un vecin băut l-a lovit accidental, cu sapa, în cap!  Totul, în timp ce micuţul ţinea tulpinile de porumb pentru ca „gospodarul” să le taie cu sapa. Bărbatul – care-l plătise pe copil cu suma de zece lei –  îi spusese iniţial acestuia că, dacă-l va lovi, tot el va fi şi cel care va chema ambulanţa. N-a durat mult şi „profeţia” i s-a împlinit: după două-trei lovituri reuşite în „tulei” l-a nimerit pe copil în cap! Apoi a fost nevoit să se ţină de cuvânt: a anunţat ambulanţa să vină să-l salveze pe băiat! Acum părinţii copilului sunt hotărâţi să meargă până-n pânzele albe împotriva vecinului indolent!

Totul se întâmplă în secolul 21, la doi pași de Cluj, într-o comună în care apartamentele și casele se vând cu sume de 40-50 de mii de euro. Copiii sunt puși la muncă pentru 10 lei pe zi.

Citește continuarea AICI:

http://gazetadecluj.ro/apahida-copil-lovit-cap-cu-sapa-de-vecinul-pe-care-l-ajuta-la-taiat-tulpini-daca-te-lovesc-eu-voi-chema-salvarea/