fbpx

Cluj: Înscriere pentru a activa ca medici, asistenți medicali, registratori medicali în centrele de vaccinare din județ.

Covid19: 198 persoane au fost confirmate Covid-19 în județul Cluj
27 ianuarie 2021
Minor din Florești dat dispărut. L-ai văzut?
28 ianuarie 2021

Cluj: Înscriere pentru a activa ca medici, asistenți medicali, registratori medicali în centrele de vaccinare din județ.

Înscriere pentru a activa ca medici, asistenți medicali, registratori medicali în centrele de vaccinare din județul Cluj, conform OUG nr. 3 din 15 ianuarie 2021
cluj


➡️ Pe site-ul Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj, este disponibilă înscrierea on line a persoanelor care doresc să contribuie activ la activitatea din centrele de vaccinare din județul Cluj.


➡️ Formularul de înscriere în echipele de vaccinare este destinat profesioniștilor din domeniul sănătății (medici, asistenți medicali, registratori medicali – cu sau fără calificare prealabilă de registrator) care doresc să contribuie activ la activitatea din centrele de vaccinare


➡️ Datele furnizate prin completarea acestui formular sunt centralizate de către DSP Cluj, cu respectarea legislației privind protecția datelor cu caracter personal.


❇️ Formularul poate fi accesat aici: http://www.dspcluj.ro/…/VOLUN…/formular_voluntariat.html

Citeste si: Avram Gal , secretarul executiv ALDE despre fuziunea cu ProRomânia | Stiri de ultima ora din Cluj-Napoca (abcnewstransilvania.ro)