fbpx

Bunică din Oradea salvată de pompieri. Vezi cum au găsit-o în casă!

Noi dotări medicale pentru Spitalul Militar, achiziționate de Consiliul Județean Cluj
7 ianuarie 2021
Jandarmeria Cluj: Măsuri de ordine publică de „Bobotează” și „Sf. Ioan Botezătorul”
7 ianuarie 2021

Bunică din Oradea salvată de pompieri. Vezi cum au găsit-o în casă!

În dimineața zilei de joi, 7 ianuarie a.c., pompierii militari orădeni au salvat o octogenară aflată într-o situație de urgență.

În jurul orei 08.45, o apelantă a numărului unic 112 solicita intervenţia echipajelor specializate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana”, pe strada General Traian Moșoiu din Oradea, pentru salvarea unei octogenare aflate într-o situaţie de urgenţă, în propria locuință.

Două echipaje de pompieri militari, din care unul de paramedici, din cadrul Detaşamentelor 1și 2 Oradea s-au deplasat cu operativitate la adresa menționată, unde, utilizând echipamentele şi accesoriile din dotare, au pătruns în apartamentul situat la etajul 1, găsind-o pe proprietară căzută în dormitor, în stare de conştienţă, dar în imposibilitatea de a se mişca, acuzând dureri acute la nivelul șoldului și al piciorului stâng.           Victimei, în vârstă de 82 de ani, care prezenta suspiciune de fractură de șold, i-a fost acordat primul ajutor calificat, de către echipajul de pompieri militari paramedici, care a transportat-o ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea, pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.