fbpx

Bătrân de 88 de ani, tâlhărit în propria casă, pentru 50 de lei

Experții internaționali ai Proiectului „Food Chains 4 EU” – în vizită de lucru în Maramureș
31 octombrie 2018
Polițiștii din Câmpia Turzii cercetează un bărbat pentru conducere sub influența alcoolului
31 octombrie 2018

Bătrân de 88 de ani, tâlhărit în propria casă, pentru 50 de lei

 În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat, depistat și reținut un tânăr, de 24 de ani, din Cluj-Napoca, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 30 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale au identificat și depistat un tânăr, de 24 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie.

Conform probatoriului administrat, la data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 08:30, ar fi pătruns fără drept într-o locuință de pe strada Regele Ferdinand, din Cluj-Napoca, și ar fi deposedat persoana vătămată (bărbat în vârstă de 88 de ani) de circa 50 de lei, sub amenințare și prin acte de violență.

Polițiștii l-au reținut pe tânărul bănuit de comiterea faptei, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, bărbatul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

UPDATE – TÂNĂR REȚINUT PENTRU TÂLHĂRIE

 La data de 31 octombrie a.c., tânărul de 24 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru tâlhărie calificată (persoană vătămată –bărbat de 88 de ani), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistrați.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului, aceata fiind cercetat și în alte cauze penale.