fbpx

Bărbat spulberat de tren la Cluj. Ar fi fost întins pe calea ferată

Părinții cer reducerea numărului de ore: Nu mai avem timp de pierdut și nici generații de sacrificiu nu mai dorim să fie copiii noștri!
26 ianuarie 2020
Avram Gal, întâlnire cu unul dintre cei mai influenți lobbyiști din SUA
27 ianuarie 2020

Bărbat spulberat de tren la Cluj. Ar fi fost întins pe calea ferată

Duminică, în jurul orei 16.50 poliţiştii din cadrul Secţiei Transporturi Feroviare au fost sesizaţi despre producerea unui accident feroviar la ieşirea din staţia Cluj Est.

Conform primelor informaţii, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Cluj Napoca a fost lovit de trenul care se deplasa pe ruta Budapesta-Braşov.

Conform mecanicului trenului, bărbatul ar fi fost întins pe calea ferată.

Din nefericire, a fost constatat decesul bărbatului de 65 de ani, trupul acestuia fiind transportat la IML, în vederea necropsiei.

”Conform primelor informații, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Cluj Napoca, jud Cluj a fost lovit de trenul care se deplasa pe ruta Budapesta- Brașov. Din nefericire, a fost constatat decesul bărbatului de 65 de ani, trupul acestuia fiind transportat la IML, în vederea necropsiei. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis polițiștii prezenți la fața locului.