fbpx

Trei turdeni încarcerați la Gherla, în aceeași zi

Oradea va găzdui în acest weekend concursul de natație Nymphaea Trophy 2018
1 noiembrie 2018
Cluj-Napoca: Se repun în funcțiune stâlpișorii retractabili de pe strada Andrei Șaguna
1 noiembrie 2018

Trei turdeni încarcerați la Gherla, în aceeași zi

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei privind un bărbat 28 de ani din Turda, judeţul Cluj.

 La data de 31 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj – Compartimentul urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 28 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Turda, au emis o sentinţă privativă de libertate pe o perioadă de 1 an şi 2 luni, pentru săvârvârşirea infracţiunii de amininţare, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cel în cauză a fost predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

*

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat 34 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj.

La data de 31 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj – Compartimentul urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 34 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Turda au emis o sentinţă privativă de libertate pe o perioadă de 2 ani şi 9 luni de închisoare, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

Cel în cauză a fost condus şi predat reperzentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

*

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În cadrul unei acțiuni derulate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, a fost depistată o femeie, de 24 de ani, din Turda, pe numele căreia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Cea în cauză are de executat o pedeapsă de 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de influențarea declarațiilor.

Femeia a fost încarcerată la penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei.