fbpx

Avram Gal: “Sportul” din Câmpia Turzii, aproape de colaps!!!

Mașinile cu volan pe dreapta NU vor mai putea fi înmatriculate în România
15 iulie 2020
Turiști români întorși la granița cu Grecia. Nu aveau testul COVID
15 iulie 2020

Avram Gal: “Sportul” din Câmpia Turzii, aproape de colaps!!!

,,Din pacate sportul ar trebui sa fie o prioritate pentru administratia locala, dar copiii si tinerii din municipiul nostru, sunt lasati de izbeliste si fiecare face miscare dupa cum poate.

Locurile cele mai importante unde acestia isi desfasurau antrenamentele si competitiile la care participau, Sala Sporturilor “Ioan Stanatiev” si Stadionul Municipal “Mihai Adam, arată dezolant, neschimbate si aproape de paragina.
Dacă la nivel de infrastructură stam foarte prost. Sunt probleme foarte mari si in cadrul sectiilor ce activează in CSM-ul din localitate, iar lucrul acesta pare ca nu afecteaza prea mult pe cei care conduc destinele municipiului nostru.
Sportul in Campia Turzii a fost întotdeauna la inaltime. Am avut sportivi si echipe care au reprezentat si reprezintă cu mandrie municipiul nostru în țară, pe toate ramurile sportive, dar din pacate se pare ca aceste lucruri, nu ii impresionează pe cei care ne conduc in aceste momente, prioritatile pentru acestia fiind cu totul altele in această perioadă..
Suntem cel mai mic municipiu din Romania, care are o echipă in prima ligă la volei masculin, dar din informatii neoficiale, se pare că actuala conducere a municipiului, vrea să se debaraseze de această formatie, fără nici o remuscare.
Nici la fotbal situatia nu este prea roz. Echipa ce activează în liga a 4-a așteaptă si ea sa vadă care va fi strategia pentru viitor, dar cu multe semne de intrebare si acolo.
Probabil ca multi vor face referire la partea financiara, daca se va mai primi sustinere din partea Primariei si Consiliului Local. Atât vreau să spun: ar fi pacat ca sportul sa moară in Campia Turzii!
Sportul înseamnă sănătate in primul rând si de aceea va trebui stabilită o strategie prin care acesta să devină un factor important pentru oricine va face parte din noua administratie locală.

AVRAM GAL

Președinte ALDE Câmpia Turzii

BeTheme WordPress Theme