fbpx

Avram Gal: Familia este cel mai frumos dar dat de Dumnezeu oamenilor! VIDEO

Premierul Orban HUIDUIT la Cluj: Lumea e disperată, iar dumneavoastră faceți campanie electorală!
22 septembrie 2020
Stimulente de risc pentru profesori și personalul din învățământ, pe toată perioada stării de urgență și de alertă
22 septembrie 2020

Avram Gal: Familia este cel mai frumos dar dat de Dumnezeu oamenilor! VIDEO

,,Cei care mă cunosc știu cât este de importantă familia pentru mine. Pentru ei am făcut tot și tot lor le datorez ceea ce sunt azi, ca om, ca politician, ca personalitate.

În ultimii ani, am văzut familia tradițională terfelită prin tot felul de scandaluri; dar ce am fi noi toți oare fără această instituție care ne leagă ca societate, cu principii morale și creștine. Îmi doresc tot ce e mai bine pentru familia mea, la fel cum vă doriți și dumneavoastră!

Îmi doresc să locuim într-un oraș sigur, curat, aerisit, modern și cu oportunități și viziune pentru generația care ne va urma.

Dumnezeu să binecuvânteze toate familiile din Câmpia Turzii! Toți avem mame, tați, bunici, copii, nepoți. Pentru ei ne luptăm și pentru ei vrem să fim mereu mai buni!

❤️ Iubim Câmpia Turzii!

👨‍👩‍👧‍👦 Familia este cel mai frumos dar dat de Dumnezeu oamenilor! Cei care mă cunosc știu cât este de importantă familia pentru mine. Pentru ei am făcut tot și tot lor le datorez ceea ce sunt azi, ca om, ca politician, ca personalitate. În ultimii ani, am văzut familia tradițională terfelită prin tot felul de scandaluri; dar ce am fi noi toți oare fără această instituție care ne leagă ca societate, cu principii morale și creștine. Îmi doresc tot ce e mai bine pentru familia mea, la fel cum vă doriți și dumneavoastră!Îmi doresc să locuim într-un oraș sigur, curat, aerisit, modern și cu oportunități și viziune pentru generația care ne va urma.Dumnezeu să binecuvânteze toate familiile din Câmpia Turzii! Toți avem mame, tați, bunici, copii, nepoți. Pentru ei ne luptăm și pentru ei vrem să fim mereu mai buni!❤️ Iubim Câmpia Turzii!

Publicată de ALDE Campia Turzii pe Marţi, 22 septembrie 2020