fbpx

Autoturism FURAT după ce a fost lăsat cu motorul pornit, în fața unui magazin

INCENDIU la o casă din Cluj-Napoca. Focul s-a extins la trei mașini
4 februarie 2020
#METEO: Schimbări drastice ale vremii, în următoarele ore. Vine zăpada?
4 februarie 2020

Autoturism FURAT după ce a fost lăsat cu motorul pornit, în fața unui magazin

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au reținut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Ulterior, a fost arestat preventiv.

În fapt, la data de 2 februarie, a.c., în jurul orei 04.20, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din comuna Bonțida, ar fi sustras de pe raza comunei de domiciliu un autovehicul aflat în fața unui magazin, cu motorul pornit. Astfel, s-ar fi deplasat pe DJ161, pe raza comunei, acroșând două autovehicule parcate, provocând pagube materiale.

Ulterior, cel în cauză a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ajungând în afara părții carosabile, unde a abandonat autovehiculul.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar la data de 3 februarie a.c. a fost arestat preventiv de către magistrații Judecătoriei Gherla, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.