fbpx

“Armonii de toamnă” la Turda – vă puteți delecta cu operă, muzică clasică și corală.

Cea mai mare comună a Clujului intră în CARANTINĂ? În Florești sunt 144 de cazuri active Covid19
19 octombrie 2020
Turda: Începând de marți cetățenii pot depune actele în vederea obținerii ajutorului pentru încălzirea locuințelor
19 octombrie 2020

“Armonii de toamnă” la Turda – vă puteți delecta cu operă, muzică clasică și corală.

Primăria Turda: Vă invităm la “Armonii de toamnă” unde vă puteți delecta cu operă, muzică clasică și corală.
Pe 23 octombrie 2020, de la ora 19:00, Casa de Cultură Turda organizează concertul intitulat “Armonii de toamnă”. Evenimentul se va desfăşura la Teatrul “Aureliu Manea” cu respectarea tuturor normelor sanitare prevăzute de lege și cu un număr limitat de spectatori.

Pentru rezervări apelați 👉 0264311980, Casa de Cultură Turda.


Anul acesta, aflat la cea de a VI-a Ediție, concertul reunește artiști ai Operei Naționale Române din Cluj Napoca. Astfel, aduc în fața publicului repertoriul universal al operetei, alături de romanțe și cântece vechi, într-o formă unică, modernă, plină de entuziasm și energie artiști precum: Raul David Lenart, Vlad Baciu (concert-maestru) și Flavius Ianchis. Artiștii lirici Ioana Felea Popa, Cristina Tureanu și David Pogana vor interpreta arii și duete din opere precum “Carmen” de Bizet, “Elixirul dragostei“ de Donizetti, “Don Pasquale“ de Donizetti, “Werther“ de Massenet.
Acompaniamentul la pian aparține Leliei Serafinceanu, pianist acompaniator la Opera din Cluj Napoca. Și nu în ultimul rând, corul “Armonia“ al Casei de Cultură Turda, dirijat de Sebastian Zăhan, care va întregi programul cu piese din repertoriul coral românesc.