fbpx
Covid19: Rata incidenţei pe judeţul Cluj este de 3,31 la mie
21 ianuarie 2021
Ce categorii de populație intră în etapa 2 de vaccinare?
21 ianuarie 2021

ANUNȚ: În atenția cetățenilor din Turda

Contribuabilii care achită impozitele aferente anului 2021 integral până la 31 martie beneficiază de o bonificație de 10 % pentru persoane fizice și 5% pentru persoane juridice, potrivit legii 227/2015, privind Codul Fiscal și prin HCL 211/26.11.2020.
Încasările se efectuează atât la Biroul Unic, cât și la punctul de încasare din Oprișani. Pentru evitarea aglomerărilor la ghișeele de plată a impozitelor și taxelor locale recomandăm plata online. Astfel, puteți opta pentru plata online, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresa www.ghiseul.ro , sistemul fiind disponibil și funcționând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
Pentru plata online a taxelor și impozitelor accesați platforma https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public.
Pentru a obține datele de logare accesați secțiunea „SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagină ghiseul.ro și parcurgeți următoarele etape:
➡ Verificare CNP
➡ Validare card
➡Trimitere e-mail cu datele de logare.
Cu datele de logare primite pe e-mail, se completează câmpurile utilizator și parolă de pe prima pagina a ghiseul.ro, apoi se apasă butonul „Autentificare”. Odată autentificat, utilizatorului i se va deschide secțiunea de “Obligații de plată”. În această secțiune, se pot efectua plăți pentru diverse taxe. Apar toate instituțiile înscrise în sistem pentru care contribuabilul are de efectuat plăți. După selectarea taxelor pe care utilizatorul dorește să le achite trebuie bifată căsuța “Plătește”, iar după acționarea acestui buton se deschide portalul de plată on-line al procesatorului cu care colaborează instituția. Aici trebuie introduse datele cardului cu care se efectuează plata. La final se face click pe butonul “Aprobă” dacă utilizatorul este de acord cu retragerea sumei respective din contul cardului său.
După ce ați urmat toți acești pași veți primi pe adresa de email înregistrată dovada efectuării plătii.
Pentru informații suplimentare puteți accesa:
➡https://www.ghiseul.ro/…/informatii/intrebari-frecvente.
➡ http://www.pmtgv.ro/manual_plata_online.pdf.