fbpx

Altercație la Mărișel. Un polițist clujean este acuzat că a desfigurat cu rozeta un turist

Oferta turistică a județului Cluj, promovată în Peninsula Iberică!
22 ianuarie 2020
Șofer urmărit de polițiști pe străzile Clujului. A fugit fiindcă nu avea permis
22 ianuarie 2020

Altercație la Mărișel. Un polițist clujean este acuzat că a desfigurat cu rozeta un turist

Un poliţist de la Serviciul de Investigaţii Criminale al IPJ Cluj este acuzat că a lovit în faţă, cu o rozetă din metal, un bărbat, în timpul unei altercaţii într-un local din comuna Mărişel. Poliţia verifică incidentul, cu atât mai mult cu cât şi poliţistul a depus plângere.

Reprezentanţii IPJ Cluj au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că şi poliţistul acuzat a depus plângere, în condiţiile în care în local a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

„În urma unui incident produs pe raza localităţii Mărişel, în care ar fi fost implicat şi un coleg de-al nostru, conducerea IPJ Cluj a dispus efectuarea unor verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor şi luarea măsurilor care se impun. Conform primelor date, într-un local public din apropierea pârtiei de ski a avut loc o altercaţie între mai mult persoane. În urma acesteia, un poliţist aflat în timpul liber, precum şi alte persoane ar fi suferit leziuni. Poliţistul implicat a depus plângere”, au spus reprezentanţii IPJ Cluj.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că poliţistul este agent în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Cluj.

„Poliţistul este acuzat de un bărbat din local că ar fi fost lovit cu un box metalic în timpul altercaţiei, astfel că a suferit mai multe fracturi la nivelul feţei, fiind internat în spital. Se fac verificări sub toate aspectele”, au spus sursele judiciare.