fbpx

Alfred Laurențiu, candidat PSD pentru Senatul Romaniei: Să ieșim la vot și să le spunem liberalilor PLECAȚI ACASĂ!

Covid19: A scăzut numărul cazurilor raportate la Cluj și în țară
23 noiembrie 2020
CJ Cluj construiește un pod nou într-o localitate clujeană
24 noiembrie 2020

Alfred Laurențiu, candidat PSD pentru Senatul Romaniei: Să ieșim la vot și să le spunem liberalilor PLECAȚI ACASĂ!

Candidatul PSD pentru Senatul Romaniei, Alfred Laurențiu, însemnă cetățenii să meargă la vot în 6 decembrie și să voteze împotriva PNL. El spune că acest vot este unul al supreviețuirii, al dreptului la viață:

”De două săptămâni, vorbim zilnic cu cetățenii din județul Ilfov. Fie ca am fost în Tunari, Periș, Pantelimon, Ștefănești, Voluntari sau Afumați, oamenii mi-au cerut același lucru: Scăpați-ne de liberali, salvați-ne de Orban că nu mai rezistăm! M-au invitat în curțile lor și mi-au arătat, cu lacrimi în ochi, munca lor de peste 1 an, distrusă de frig și ploi. Le-am spus tuturor ce vă spun și vouă, să rezistăm până pe 6 decembrie. Să ieșim la vot și să le spunem liberalilor PLECAȚI ACASĂ!

Avem puterea, avem ștampila de vot și trebuie să o folosim pentru binele României. Noi cei de la Partidul Social Democrat, avem soluții și vom trece împreună prin criză așa cum am mai făcut-o acum câțiva ani, după dezastrul lăsat de alt cuplu de tristă amintire, Băsescu-Boc.

Noi pesediștii, așa cum îi place lui Klaus Werner să ne spună, iubim oamenii, iubim România și…suntem români pentru români.”, susține el pe pagina personală de Facebook.

BeTheme WordPress Theme