fbpx

ALERTĂ pe Aeroportul Cluj. O stewardesă suspectă de infectare cu CORONAVIRUS

Demersuri concrete în vederea prevenției răspândirii virozelor la Câmpia Turzii
28 ianuarie 2020
Pensiile Speciale au fost ELIMINATE de Parlament. Vezi care pensii fac excepție de la regulă!
28 ianuarie 2020

ALERTĂ pe Aeroportul Cluj. O stewardesă suspectă de infectare cu CORONAVIRUS

Alertă pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca. O stewardesă, angajată a companiei aeriene LOT Airlines, este suspectă de infectare cu coronavirusul din China.

Avionul a venit de la Varșovia la Cluj-Napoca, iar toți pasagerii au fost ținuți în aeronavă până la sosirea echipajelor de specialitate și medicilor pentru verificări.

Vor fi făcute verificări pentru a se stabili dacă suspiciunile de infectare se confirmă.

Medicii au preluat-o pe femeie și au dus-o la spital pentru verificări.

Stewardesa suspectă cu coronavirus de pe zborul LOT Varșovia – Cluj-Napoca a acuzat simptome similare cu virul din China, precizând că a intrat în contact cu alți colegi de pe LOT care au zburat pe ruta Wuhan – Varșovia, aflați acum în carantină.

UPDATE 14:15: Femeia se întorcea din Vietnam şi prezintă simptome ale virusului. Ea va fi transportată la spitalul din Cluj pentru analize.

Avionul venea de la Varşovia.

Tudorel Lupoaie, director operațional al Aeroportului Cluj, a declarat, pentru Libertatea, că în acest moment se aşteaptă sosirea unor echipaje din oraş ale SMURD, Poliţiei şi Direcţiei de Sănătate Publică. Vor fi făcute verificări pentru a se stabili dacă suspiciunile de infectare se confirmă.

Pasagerii sunt izolaţi în acest moment în avion.