fbpx

Alarmă Falsă la Cluj! Stewardesa LOT nu prezintă simptome de coronavirus, însă va rămâne în carantină!

Pensiile Speciale au fost ELIMINATE de Parlament. Vezi care pensii fac excepție de la regulă!
28 ianuarie 2020
Irina Munteanu din Câmpia Turzii a fost numită subprefect de Cluj
28 ianuarie 2020

Alarmă Falsă la Cluj! Stewardesa LOT nu prezintă simptome de coronavirus, însă va rămâne în carantină!

Directorul Direcției de Sănătate Publică a județului (DSP) Cluj, Mihai Moisescu, a declarat că stewardesa care a lucrat în China nu prezintă smiptome de infectare cu coronavirus. Cu toate acestea, 14 zile va fi în carantină la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

În cursul zilei de astăzi, 28.01.2020, pe Aeroportul din Cluj-Napoca, din cursa Varșovia-Cluj-Napoca, a fost preluată o  persoană care a anunțat anterior că este posibil sa fi venit în contact cu o persoana cu suspiciune de infecție cu nCoV 2019 ( coronavirus). A fost alertat aeroportul și conform procedurii aeronavă a fost garată. medicul epidemiolog din Direcția de Sanatate Publica a jud. Cluj a efectuat ancheta epidemiologica conform procedurilor. 

În urma anchetei s-a decis, ca masura profilactica (persoana este asimptomatica) izolarea în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca pentru o perioada de pana la 14 zile și prelevarea de probe conform metodologiei. 

În urma consultului de specialitate efectuat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase medicii specialisti considera puțin probabil ca persoana sa fie infectata cu nCoV.