fbpx

Activități ilegale cu alcool în Florești. 3 persoane au fost conduse la sediul poliției

Țigări de contrabandă aduse din Ucraina la Cluj
17 februarie 2021
Consiliul Județean Cluj va începe reabilitarea, cu fonduri europene, a Castelului Banffy din Răscruci
17 februarie 2021

Activități ilegale cu alcool în Florești. 3 persoane au fost conduse la sediul poliției

activitati-ilegale-alcool-cluj
La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, au pus în executare un număr de 4 mandate de percheziție domiciliară, la două imobile situate în municipiul Gherla și la alte două din comuna Aluniș, respectiv comuna Florești, din județul Cluj, la locuințele unor persoane bănuite de activități ilegale cu alcool.

În urma perchezițiilor efectuate a fost descoperită și ridicată o cantitate de peste 1300 de litri lichid incolor cu miros pronunțat de alcool, urmând a fi efectuată o expertiză fizico-chimică pentru stabilirea cu exactitate a substanței.

3 persoane cu vârste cuprinse între 37 și 53 de ani au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii, în cauză fiind efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 452 alin. 1 lit. h), respectiv de articolul 452 alin. 1 lit. b) din Legea 227/2015.

Citeste si: https://www.refleqtmedia.ro/featured/perchezitii-la-cluj-si-turda-intr-un-caz-de-trafic-de-droguri-de-mare-risc/

Citeste si: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/spitalul-de-boli-infectioase-cluj/