fbpx

Acțiune a polițiștilor în Câmpia Turzii și localitățile arondate

Turdean prins beat la volan
12 octombrie 2020
Covid19: 69 de cazuri confirmate azi la Cluj
12 octombrie 2020

Acțiune a polițiștilor în Câmpia Turzii și localitățile arondate

În perioada 10-11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și Secției 4 Poliție Rurală au desfășurat o serie de activități cu caracter preponderent preventiv.

Efectivele mărite angrenate în activități au derulat controale și verificări ale măsurilor instituite pentru prevenirea răspândirii Covid-19 în locurile aglomerate, societăți comerciale, piețe agroalimentare, mijloace de transport în comun și lăcașuri de cult.

Totodată, au fost organizate acțiuni punctuale ale polițiștilor rutieri, în scopul combaterii încălcării regimului legal de viteză de către participanții la traficul rutier, acestea având rolul de a preveni victimizarea, urmare a accidentelor rutiere.

În urma activităților au fost constatate 37 de abateri de la prevederile legale. Dintre acestea, 27 au reprezentat încălcări ale normelor privind circulația pe drumurile publice.

Alte 10 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind protecția individuală sau a normelor de conviețuire socială.