Accident mortal, pe o trecere, la Cluj-Napoca. Pietonul a fost strivit de un autotren

Lucrări pe drumul județean Moldovenești – limită cu județul Alba
7 octombrie 2019
Din 12 octombrie 2019 cei care folosesc telefonul mobil la volan riscă să rămână fără permis
9 octombrie 2019

Accident mortal, pe o trecere, la Cluj-Napoca. Pietonul a fost strivit de un autotren

Tragedie în Cluj! O femeie a murit călcată de un TIR, chiar pe trecerea de pietoni, marți după-amiază.

• Șoferul autotrenului a trecut efectiv cu roțile peste pieton, iar acesta nu a mai avut nicio șansă.

Un accident mortal de circulație a avut loc marți, în jurul orei 16:30, pe o strada  din Cluj-Napoca.

Din primele informații, un pieton a fost lovit de un autotren.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic și s-a declarat decesul victimei. Se pare că aceasta s-ar fi aflat pe trecerea pentru pietoni la momentul impactului.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Conform IPJ Cluj, un barbat de 47 ani din comuna Iara, in timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor si semiremorca ,a ajuns la trecerea de pietoni situata la intersectie cu strada profesor Ciortea a surprins și accidentat o femeie de 77 ani, din Cluj-Napoca, care traversa regulamentar pe trecerea pentru pietoni.

UPDATE:

Polițiștii clujeni anunță că bărbatul care a accidentat mortal o femeie pe trecera de pietoni şi a fugit de la locul faptei a fost arestat de instanţa de judecată pentru 30 de zile.

Autorul accidentului din data de 23 aprilie a.c., de pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj va fi cercetat de poliţiştii clujeni în stare de arrest preventive după ce instanţa de judecată a emis pe numele acestuia un mandate de arestare pentru 30 de zile”, informează IPJ Cluj

La data de 23 aprilie a.c., bărbatul nu a cordat prioritate de trecere unei femei de 71 de ani angajată regulamentar în travesarea drumului public, pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, accidentând-o mortal. Bărbatul şi-a continuat deplasarea fără să oprească la faţa locului, sustrăgându-se cercetărilor şi incendiind autoturismul pe care îl conducea la momentul respectiv.

În urma apelului făcut de poliţişti în vederea găsirii acestuia a avut loc o mobilizare a societăţii civile şi a presei care a condus în final la identificarea şi apoi la predarea bărbatului la sediul Postului de Poliţie Comunal Baciu.

BeTheme WordPress Theme
%d blogeri au apreciat: