Accident MORTAL la Luncani. Doi bărbați au decedat pe loc

Persoanele fără adăpost protejate de către administrația locală la Câmpia Turzii
3 decembrie 2019
Primăria Municipiului Turda vă invită cu drag la o nouă ediție a Târgului de Crăciun!
4 decembrie 2019

Accident MORTAL la Luncani. Doi bărbați au decedat pe loc

Un accident înfiorător s-a petrecut miercuri dimineața pe raza localității Luncani, județul Cluj, în care a fost implicat un bihorean.

Accidentul s-a produs în jurul orei 07:00 pe raza localității Luncani. În accident sunt implicate un autovehicul și o autoutilitară care au intrat în coliziune frontală după ce un autovehicul a pătruns pe contrasens.

„Un conducător auto de 30 ani din comuna Bogata, jueţul Mureş, a condus un autoturism cu volan pe dreapta, pe raza localității Luncani, județul Cluj, în afara localităţii, la km 19+850 m, directia Ludus-Câmpia Turzii, se pare că nu ar fi apreciat corespunzător pozitia sa pe banda de circulație, a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune cu o autoutilitară.Autoutilitara era condusă de un bărbat din localitatea Biharia, judeţul Bihor”, transmit poliţiştii.

În urma impactului frontal, doi bărbați de 37 și de 47 de ani, care se aflau în autoturism au murit pe loc, iar o altă persoană a fost grav rănită și a primit îngrijiri la fața locului. În urma accidentului rutier circulația a fost blocată pe un sens.

Cei doi bărbați decedaţi erau de loc din comuna Sânger, Mureş. Circulația a fost blocată pe un sens, în urma accidentului. Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Accident deosebit de grav în Luncani. Două autoturisme implicate în urma unei pătrunderi pe contrasens. Două persoane decedate din autovehiculul vinovat, o persoană rănită. Circulația se desfășoară pe un singur sens”, au fost primele informații transmise de IPJ Cluj.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră se desfășura îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN 15 Luduș – Câmpia Turzii, în zona localității Luncani, județul Cluj, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară, pe fondul pătrunderii pe sensul opus. În urma impactului, două persoane au decedat și o alta a suferit leziuni ușoare.

BeTheme WordPress Theme
%d blogeri au apreciat: