fbpx

Accident MORTAL la Acățari, între două autoturisme și un TIR încărcat cu sticlă

Cluj-Napoca va găzdui un eveniment important în contextul Președinției României la Consiliul UE
25 octombrie 2018
Regele Mihai I ar fi împlinit azi 97 de ani. Care este legătura între Ziua Regelui și Ziua Armatei?
25 octombrie 2018

Accident MORTAL la Acățari, între două autoturisme și un TIR încărcat cu sticlă

Un accident rutier între două autoturisme s-a produs la ieşirea din Acăţari spre Sighişoara miercuri în jurul orei 14.30. La faţa locului a intervenit detaşamentul din Târgu Mureş cu o autospecială şi cinci subofiţeri informează ISU Mureş.

În urma acidentului au rezultat patru victime dintre care două erau încarcerate. Şoferul unui autovehicul a decedat.

Pompierii au găsit la faţa locului 2 autoturisme rasturnate in afara partii carosabile si un tir incarcat cu sticla aflat la cca. 400 metri de locul accidentului.

La data de 24 octombrie a.c., ora 14:20, pe DN13 E60, la km 154+700 m, în afara localităţii Acăţari, un bărbat, de 32 de ani, din Oradea, judeţul Bihor, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, semiremorca pătrunzând pe sensul opus de circulație şi intrând în coliziune cu un autoturism ce era condus de un bărbat, de 48 de ani, din comuna Fîntânele.

Totodată, conducătorul unui alt autoturism, respectiv un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Cluj Napoca, judeţul Cluj, a încercat să evite coliziunea cu celelalte două vehicule, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 48 de ani, rănirea gravă, respectiv uşoară a doi pasageri din autoturismul condus de acesta, precum şi rănirea uşoară a conducătorului auto de 41 de ani. IPJ Mures