fbpx

Accident în toiul nopții la Cluj. Două persoane au ajuns la spital din cauza vitezei excesive

Mai multe drumuri din județul Cluj sunt afectate de polei. Vezi care este situația la această oră!
15 ianuarie 2020
Primăria Cluj-Napoca achiziționează 10 microbuze noi în vederea extinderii transportului dedicat pentru elevi
15 ianuarie 2020

Accident în toiul nopții la Cluj. Două persoane au ajuns la spital din cauza vitezei excesive

Gal Avram

Polițiștii clujeni informează că azi noapte un barbat de 31 ani, din Suceava, a condus un autoturism dinspre Cluj-Napoca spre Gilau și nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul masinii si a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterala cu un taxi, condus de un barbat de 39 ani, din Cluj-Napoca.

”Acesta din urma, precum si pasagera de 43 de ani Gilau, au fost transportati la spital”, au anunțat politistii de la IPJ Cluj.

Pompierii ISU Cluj au intervenit la accident cu o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD, acesta fiind produs la ieșire din localitatea Gilău spre Florești.

”Au fost consultați doi bărbați (cca 40 și 30 de ani) și o femeie (cca 40) de ani, care au fost transportați la spital pentru investigații și tratamente de specialitate, de către echipajele SMURD”, au precizat cei de la ISU Cluj.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în eveniment pe timpul intervenției.

BeTheme WordPress Theme