Accident groaznic pe centura Vâlcele-Apahida. Trei persoane au decedat pe loc!

VIDEO: Copil de 9 ani din Bolduț, lovit de mașină. A fost solicitat elicopterul SMURD
30 iunie 2020
Cluj: Persoane salvate după ce se rătăciseră pe munte
1 iulie 2020

Accident groaznic pe centura Vâlcele-Apahida. Trei persoane au decedat pe loc!

Un accident grav de circulatie s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 7.30, pe centura Vâlcele-Apahida.

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a gestiona situația de urgență produsă ca urmare a accidentului produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida (km 9).
Pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule și un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat în afara părții carosabile și ocupanții blocați în acesta.
Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanți, un bărbat și o femeie de cca 40 de ani, și au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, inițial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că și aceasta era decedată.

“Un conducator auto de 20 de ani, din comuna Moldovenesti, in timp ce se deplasa pe Varianta Ocotitoare Cluj Est ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a patruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune un un ansamblu de vehicule  format din cap tractor cu semiremorca.

In urma impactului a rezultat decesul a 3 persone, toate din autovehicul”, precizează Poliția Cluj.

BeTheme WordPress Theme
%d blogeri au apreciat: