fbpx

Accident groaznic între o ambulanță și o autoutilitară. Doi bărbați și-au pierdut viața.

Soarta trotinetelor electrice e la mâna clujenilor. Sunteți sau nu de acord cu ele?
7 septembrie 2020
Jandarmii clujeni au verificat turiștii ieșiți la iarbă verde, în weekend
7 septembrie 2020

Accident groaznic între o ambulanță și o autoutilitară. Doi bărbați și-au pierdut viața.

Două persoane au murit în urma unui accident în care au fost implicate ambulanţă şi o autoutilitară, între Satu Mare şi Negreşti-Oaş, luni dimineața.

Mai multe persoane au fost rănite.

”Pe DN19 Satu Mare – Negreşti-Oaş, pe raza localităţii Ciuperceni, judeţul Satu Mare, a avut loc o coliziune între o ambulanţă şi o autoutilitară”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit News.ro.

Potrivit primelor informaţii, în urma impactului, două persoane au decedat, una dintre ele, aflată în autoutilitară fiind carbonizată. Mai multe persoane au ajuns la spital cu fracturi.

În autoutilitară erau cinci pasageri, iar în ambulanţă erau trei.

Circulaţia a fost întreruptă total.

Unul dintre cei doi morți în urma accidentului de pe DN 19, între lșocalitățile Ciuperceni și Livada, este un bărbat, în vârstă de 38 de ani, angajat ca și asistent medical la Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare, potrivit presasm.ro.

Ce-a de-a doua victimă este tot un bărbat, angajat al unei firme de construcții din județul Satu Mare. Dacă patru persoane din autoutilitara firmei de construcții au reușit să iasă, victima a rămas încarcerată și a ars de vie, neputând fi salvată de colegii săi.

Autoutilitara și ambulanța au intrat în coliziune frontală, în timp ce un autoturism a ajuns într-un șanț, oprindu-se într-un cap de pod.