fbpx

Accident grav cu doi morți, lângă Cluj. Încă două victime au fost duse la spital în stare gravă

Elevii de 10 ai Clujului au fost premiați, cu sume între 1000 și 3000 de lei
26 septembrie 2020
Ai fost la vot? România își votează azi edilii. Tot ce trebuie să știi despre alegerile locale 2020
27 septembrie 2020

Accident grav cu doi morți, lângă Cluj. Încă două victime au fost duse la spital în stare gravă

Un GRAV accident rutier a avut loc vineri seară în localitatea Năsăud.

Inițial două victime au rămas încarcerate și se aflau în stop cardio respirator. Din nefericire doi bărbați și-au pierdut viața.

STIRE INIȚIALĂ: Mobilizare de forțe vineri seara în orașul Năsăud, la ieșirea spre Rebrișoara, unde a avut loc un grav accident rutier.

În accident sunt implicate trei victime, dintre care două au rămas încarcerate și sunt în stop cardio-respirator. La evenimentul rutier s-au deplasat o ambulanță cu medic SAJ, o ambulanță cu asistent SAJ, un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD.

“În acest moment victimele au fost scoase din mașină și se aplică protocolul de resuscitare la cele două victime incobștiente”, informează Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ BN.

UPDATE: Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat 3 victime dintre care două inconștiente, în stop cardiorespirator. Toate victimele erau în afara autovehiculelor implicate în accident.

“Din păcate, în urma aplicării protocolului de resuscitare, organismele celor doi bărbați găsiți inconștienti nu au răspuns manevrelor astfel că echipajele medicale au fost nevoite să le declare decesul la locul accidentului”, informează reprezentanții ISU BN.

UPDATE 2:A treia victimă implicată în accident, un bărbat în vârstă de 24 de ani, este transportată la spital de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Victimele decedate sunt bărbați în vârstă de aproximativ 36, respectiv 50 de ani.