fbpx

A apărut primul caz de COVID19 într-o școală din Cluj. Cursurile au fost suspendate

Prețuri de Burj al Arab la Spitalul municipal Câmpia Turzii – Mesaj revoltător al unui cetățean când a văzut decontul la externare
16 septembrie 2020
A opta ediție a Zilelor Recoltei la Cluj-Napoca, are loc în acest weekend
17 septembrie 2020

A apărut primul caz de COVID19 într-o școală din Cluj. Cursurile au fost suspendate

Cursurile unei clase de la Liceul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca au fost suspendate, după ce un elev a fost depistat cu Covid-19.

„Avram Iancu” este prima școală din Cluj-Napoca afectată de coronavirus. Un elev s-a îmbolnăvit și el, după ce părinții lui s-au infectat cu noul coronavirus. Cursurile clasei unde învață elevul au fost suspendate și se vor desfășura doar online în perioada următoare.

„E vorba de părinți pozitivi și, evident, la testare a ieșit și copilul pozitiv. Chiar dacă este un singur caz într-o clasă, se suspendă activitatea clasei respective pentru 14 zile. Dacă sunt cazuri în trei clase diferite, se suspendă activitatea unității școlare. Sigur, deschiderea școlilor poate prezenta un grad de risc. Vom vedea în ce măsură numărul cazurilor pozitive va crește sau vom avea cazuri și în școli”, a declarat prefectul Mircea Abrudean.

În același timp, în comuna Aghireșu, cele 6 unități de învățământ care au început școala în scenariul roșu vor trece de mâine în scanriu verde, ceea ce însemană că elevii și preșcolarii vor participa la cursuri față în față.

Sursa: http://ebsradio.ro