fbpx

5 scandalagii imobilizați într-un restaurant din Cluj-Napoca. Un jandarm a fost lovit în timpul conflictului

Clujean beat și fără permis, a ,,împrumutat” mașina unui prieten
5 noiembrie 2018
Prahovean venit la Cluj … să fure. Hoțul e acum după gratii
5 noiembrie 2018

5 scandalagii imobilizați într-un restaurant din Cluj-Napoca. Un jandarm a fost lovit în timpul conflictului

La  data de 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat între mai multe persoane.

În urma intervenției, 5 persoane au fost imobilizate și conduse la sediul unității de poliție, fiind aplanat astfel conflictul.

 La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 23:30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, în curtea unui restaurant de pe strada Câmpina, din Cluj-Napoca, are loc un scandal între mai multe persoane.

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție au intervenit pentru aplanarea conflictului. Întrucât la fața locului erau mai multe persoane recalcitrante, au fost solicitate în sprijin și alte echipaje de poliție.

Pentru aplanarea scandalului, s-a impus imobilizarea a 5 persoane; acestea au fost conduse la sediul unității de poliție pentru clarificarea situației.

În cadrul procedurilor de imobilizare, un polițist ar fi fost amenințat cu acte de violență de către un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca, iar un jandarm ar fi fost lovit de către un bărbat, de 24 de ani, din Cluj-Napoca.

Documentele întocmite cu privire la acest incident au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.