fbpx

180 de autoturisme oprite și 11 permise ridicate de polițiștii clujeni

Situația epidemiologică la zi în școlile clujene. 8 școli funcționează exclusiv online
2 octombrie 2020
Covid19: Peste 2300 de cazuri în ultimele 24 de ore, în România. Situația nu e roz nici la Cluj
2 octombrie 2020

180 de autoturisme oprite și 11 permise ridicate de polițiștii clujeni

Poliţişti Biroului Rutier Cluj-Napoca continua acţiunile în vederea reducerii numărului de accidente de circulaţie şi impunerea unui comportament preventiv în rândul conducătorilor de vehicule.

Astfel, în perioada 28 septembrie – 1octombrie a.c., poliţişti au desfăşurat mai multe acţiuni punctuale, pe raza întregului municipiu.

Au fost legitimate peste 230 de persoane şi  verificate 180 de vehicule.

Urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 147 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri precum: nepurtarea centurii de siguranta (20 de sancţiuni), folosirea telefonului mobil la volan (15 sancţiuni), dar şi pentru alte abateri ale normelor rutiere.

De asemenea, pentru nerespectarea semnificatiei culorii rosii a semaforului , neacordarea priorităţii sau efectuarea depăşirii neregulamentare, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere.

Totodată, în urma constatării unor nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Pentru impunerea unei discipline rutiere în rândul participanţilor la traficul rutier, poliţiştii vor continua acţiunile!