„Vulturii Carpaţilor” pregătesc o nouă misiune în Afganistan

Credea că este mereu cu un pas înaintea oamenilor legii! Bărbat bănuit de multiple furturi prins în cele din urmă de polițiști!
12 ianuarie 2018
Primăriile pot finanța activitățile de interes local destinate tinerilor, prin înființarea de ONG-uri sau centre de tineret!
12 ianuarie 2018

„Vulturii Carpaţilor” pregătesc o nouă misiune în Afganistan

Luni, 15 ianuarie, la Centrul Naţional de Instruire Întrunită „Getica”, din Cincu, militarii Batalionului 30 Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor” vor desfășura o secvență tactică a Exercițiului de repetare a misiunii (MRE – mission rehearsal exercise).

Exercițiul, denumit Vulturii Carpaţilor 18.01, care se desfășoară între 12 și 20 ianuarie, are ca scop evaluarea stadiului pregătirii militarilor pentru participarea, începând cu luna februarie, la misiunea Resolute Support din Afganistan.

***

Batalionul 30 Protecţia Forţei „Vulturii Carpaţilor” va executa, în perioada februarie – august 2018, misiuni specifice de asigurare a protecţiei forţei în zona de apărare terestră apropiată a Bazei Aeriene Militare Kandahar,  în scopul sprijinirii TAAC South (Train, Advise and Assist Command South), precum şi misiuni de instruire, consiliere şi asistenţă a Forţelor Naţionale Afgane.

Unitatea este constituită, în majoritate, din militarii Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” care au mai participat la misiuni în teatrele de operaţii din Kosovo (2005 şi 2007) şi Afganistan (2008).

Please follow and like us:
BeTheme WordPress Theme