VIDEO – Șofer de camion abandonat de patron, fără bani, în Spania, fiindcă s-a îmbolnăvit. Vezi discuția Halucinantă în care șeful îl amenință cu bătaia!

5 autoturisme implicate într-un accident la Apahida
11 iulie 2018
Începe cea de-a cincea ediţie a Festivalul Celtic Transilvania. Vezi AICI programul!
12 iulie 2018

VIDEO – Șofer de camion abandonat de patron, fără bani, în Spania, fiindcă s-a îmbolnăvit. Vezi discuția Halucinantă în care șeful îl amenință cu bătaia!

Adi Constantin, un tânăr din judeţul Neamţ, angajat ca şofer la o firmă de transport din judeţ, se afla în cursă, în urmă cu câteva zile, când a descoperit că s-a îmbolnăvit de varicelă.

Şoferul a ajuns în oraşul Algeciras din Spania şi şi-a sunat patronul pentru a-l anunţa că nu mai poate continua cursa, având în vedere că este bolnav.

Mai mult, el i-a cerut bani patronului său, moment în care acesta din urmă s-a enervat şi l-a lăsat fără bani.

Şoferul bolnav, abandonat în Spania de patron şi lăsat fără bani, a fost ajutat de colegii lui de pe comunitate cu bani pentru a putea mânca şi pentru a se putea trata.

Şoferi care nu îl cunoşteau i-au trimis bani pentru a-şi putea plăti cazarea şi pentru a-şi cumpăra alimente.

*

INREGISTRARE AUDIO OBTINUTÄ IN PREMIERÄ DE INFO TRAFIC ROMÂNIA.

INCREDIBIL UN ȘOFER ROMÂN BOLNAV A FOST ABANDONAT, FĂRĂ BANI IN SPANIA DE PATRONUL FIRMEI DIN PIATRA NEAMȚ !!!

INFO TRAFIC ROMANIA a luat legătura prin telefon cu șoferul romån Adrian si a relatat următoarele: Sunt in Algeciras (Spania) am ajuns cu camionul si am descoperit ca am o erupție pe corp. Am mers la spital si am fost diagnosticat cu varicelă. Am primit indicația să ramån izolat si așa am ajuns cazat la un motel.

DIALOGUL E HALUCINANT, IAR FELUL CUM II VORBEȘTE PATRONUL UNDE ESTE ANGAJAT DEPAȘEȘTE ORICE IMAGINAȚIE
IN AFARĂ DE INJURII SI JIGNIRI, PATRONUL NU SE SFIEȘTE SĂ IL AMENINȚE CU BĂTAIA.

Firma din Piatra Neamț la care lucra Adrian se numeste D & A FULL TRANS.

Pana la publicarea materialului conducerea firmei nu a putut fii contactată pentru un punct de vedere.

VIDEO – INFO Trafic Romania/Facebook

INREGISTRARE AUDIO OBTINUTÄ IN PREMIERÄ DE INFO TRAFIC ROMÂNIA.INCREDIBIL UN ȘOFER ROMÂN BOLNAV A FOST ABANDONAT, FĂRĂ BANI IN SPANIA DE PATRONUL FIRMEI DIN PIATRA NEAMȚ !!!INFO TRAFIC ROMANIA a luat legătura prin telefon cu șoferul romån Adrian si a relatat următoarele: Sunt in Algeciras (Spania) am ajuns cu camionul si am descoperit ca am o erupție pe corp. Am mers la spital si am fost diagnosticat cu varicelă. Am primit indicația să ramån izolat si așa am ajuns cazat la un motel.DIALOGUL E HALUCINANT, IAR FELUL CUM II VORBEȘTE PATRONUL UNDE ESTE ANGAJAT DEPAȘEȘTE ORICE IMAGINAȚIE IN AFARĂ DE INJURII SI JIGNIRI, PATRONUL NU SE SFIEȘTE SĂ IL AMENINȚE CU BĂTAIA.Firma din Piatra Neamț la care lucra Adrian se numeste D & A FULL TRANS.Pana la publicarea materialului conducerea firmei nu a putut fii contactată pentru un punct de vedere.

Publicată de Info Trafic Romania pe Miercuri, 11 Iulie 2018

BeTheme WordPress Theme