‘U’-BANCA TRANSILVANIA CÂȘTIGĂ GRUPA E ÎN FIBA-EUROCUP

Membrii C.O.T.A.R., intervenienți în procesul Primarului capitalei cu Cristian Bușoi! Această luptă nu este una politică!
7 decembrie 2017
Municipiul Cluj-Napoca a câștigat titlul de “Oraș European al Sportului 2018”!
7 decembrie 2017

‘U’-BANCA TRANSILVANIA CÂȘTIGĂ GRUPA E ÎN FIBA-EUROCUP

În ultimul meci al grupei E in FIBA Eurocup, „U”-BT Cluj a intalnit formatia bulgara Lukoil Academic Sofia. Deja calificata in faza urmatoare a competitiei baschetbalistice europene, echipa noastra campioana avea nevoie de victorie pentru a termina grupa pe locul I. Acest lucru s-a intamplat, finalul partidei consemnand scorul de 83-70 ( 25-17, 16-17, 19-19, 23-17 ) in favoarea clujenilor.
Meciul a fost dominat de campioana Romaniei, chiar daca in unele momente bulgarii s-au apropiat la o posesie. „U” a desfasurat un joc in viteza, cu o aparare foarte buna sub panou, unde a recuperat, atat ofensiv cat si defensiv, mult mai multe baloane decat adversarii lor, precum si in spatele semicercului. Din pacate apararea nu a functionat la fel in afara spatiului de 3 puncte, de unde bulgarii au inscris prea multe cosuri. In atac s-a jucat mai putin colectiv, cat individual, astfel incat Barro de exemplu nu si-a putut etala intrutotul calitatile binecunoscute. Aruncarile de 3 puncte au fost extrem de slabe, consemnand doar doua reusite pe tot parcursul jocului. La fel ca si in ultimele partide, s-a remarcat o evidenta retinere in a arunca de la distanta, chiar din partea celor care sunt recunoscuti in general pentru precizia lor.
Punctele echipei noastre au fost marcate de Sakic13, Watson12, Kromah12, Torok11, Kariniauskas10, Drungilas10, Barro8, Kuti7.
De la oaspeti cel mai bun jucator a fost Hristo Nikolov, fost component al „U”-BT, cu 21 puncte marcate.
In turul urmator al FIBA Eurocup „U”-BT Cluj a fost repartizata in grupa cu Kervanos ( Cipru ),Donar Groningen ( Olanda ) si Belfius Mons-Hainaut ( Belgia ).
Primul joc va fi la Cluj in 20 decembrie cu Donar Groningen.
Șerban Rădulescu, Sport
Please follow and like us:
BeTheme WordPress Theme