Nu a respectat ordinul de restricție față de soția sa, deși a fost avertizat de mai multe ori

POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ! ,,Munca de ani de zile a unor oameni excepționali NU poate fi ștearsă cu buretele de un polițist pedofil.”
11 ianuarie 2018
MDRAPFE: 93,7 milioane euro pentru finanțarea Start Up Nation în 2018
11 ianuarie 2018

Nu a respectat ordinul de restricție față de soția sa, deși a fost avertizat de mai multe ori

La data de 10 ianuarie a.c., pe numele unui bărbat din Sighişoara a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

Reamintim că la data de 9 ianuarie a.c., acelaşi bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce a fost depistat în locuinţa soţiei, faţă de care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 300 de metri.

La data de 21.12.2017, Judecătoria Sighişoara a dispus emiterea unui ordin de protecţie, privind un bărbat, de 51 de ani, prin care acesta era obligat să păstreze o distanţă minimă de 300 de m, faţă de soţia acestuia, fiindu-i interzis orice contact cu aceasta.

Cu toate acestea, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă hotărârea instanţei, fiind depistat de poliţişti la data de 09.01.2018, în locuința femeii, din Sighișoara, în timp ce o amenința cu acte de violență.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești și amenințare.

Please follow and like us:
BeTheme WordPress Theme