Ludovic Orban: PNL va vota pentru transferul terenului necesar construirii noului Spital Clinic de Urgență Brașov

Muzeul Țării Crișurilor din Oradea va fi reabilitat cu bani europeni
7 decembrie 2017
Sens giratoriu la intersecția Bd. Muncii- str. Fabricii din Cluj Napoca
7 decembrie 2017

Ludovic Orban: PNL va vota pentru transferul terenului necesar construirii noului Spital Clinic de Urgență Brașov

Ludovic Orban: PNL va vota în Parlament pentru transferul terenului necesar construirii Spitalului Clinic de Urgență. Este o decizie deja luată

Partidul Național Liberal susține proiectul de Lege pentru transferul terenului necesar în vederea construirii noului Spital Clinic de Urgență din Brașov.

Parlamentarul PNL Gabriel Andronache s-a luptat pentru acest proiect de lege în Senat pentru a fi aprobat în Comisia pentru amenajarea teritoriului.

„Mai mult, după ce proiectul a ajuns la Camera Deputaților am solicitat discutarea în procedură de urgență a propunerii legislative la Comisia Juridică unde am propus adoptarea”, susține deputatul PNL.

Tot în Camera Deputaților, Comisia pentru administrație publică condusă de Partidul Național Liberal a dat aviz favorabil acestui proiect de lege cu votul pozitiv al membrilor PNL.

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, transmite cu această ocazie că la votul final din plenul Camerei Deputaților parlamentarii PNL vor vota pentru aprobarea proiectului de Lege pentru transferul terenului necesar construirii Noului Spital Clinic de Urgență din Brașov.

„Grupul Parlamentar PNL din Camera Deputaților va vota pentru acest proiect de lege, aceasta fiind o decizie deja luată”, afirmă Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal.

 

PREȘEDINTE  PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL

LUDOVIC ORBAN

Please follow and like us:
BeTheme WordPress Theme