Fetiță prinsă sub un tramvai , salvată contracronometru de pompieri! (VIDEO)

MRP este aproape de românii din Pedrera
11 ianuarie 2018
Ziua Culturii Naționale, sărbătorită la Cluj
12 ianuarie 2018

Fetiță prinsă sub un tramvai , salvată contracronometru de pompieri! (VIDEO)

Intervenție contracronometru a pompierilor arădeni. O fetița de 12 ani prinsă sub tramvai a fost extrasă în mai puțin de 15 minute.

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu trei echipaje pentru salvarea fetei prinsă sub vehicul. Intervenția a presupus ridicarea tramvaiului cu ajutorul cilindrilor hidraulici și a pernelor din dotarea autospeciale descarcerare, fiind decupată o parte a tramvaiului.

Salvatorii au întrat sub tramvai cu o targă lopată, au fixat victima și aceasta a fost recuperată în viata și predată echipajului de prim-ajutor SMURD.

Intervenție contracronometru a pompierilor arădeni. O fetița de 12 ani prinsă sub tramvai a fost extrasă în mai puțin de 15 minute.Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu trei echipaje pentru salvarea fetei prinsă sub vehicul. Intervenția a presupus ridicarea tramvaiului cu ajutorul cilindrilor hidraulici și a pernelor din dotarea autospeciale descarcerare, fiind decupată o parte a tramvaiului. Salvatorii au întrat sub tramvai cu o targă lopată, au fixat victima și aceasta a fost recuperată în viata și predată echipajului de prim-ajutor SMURD.#POMPIERII #IGSU #SMURD #România #ISU

Posted by IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania on 11 Ianuarie 2018

Please follow and like us:
BeTheme WordPress Theme