Votăm Klaus Iohannis pentru o Românie europeană!

Salvatorii vânzătoarei amenințată cu cuțitul au fost premiați azi de polițiștii clujeni
21 noiembrie 2019
Femeie de 74 de ani salvată din lacul de lângă Iulius Mall Cluj-Napoca
21 noiembrie 2019

Votăm Klaus Iohannis pentru o Românie europeană!

Președintele Klaus Iohannis a reprezentat și reprezintă cu succes interesele românilor, atât a celor din țară, cât și din străinătate, iar reforma sistemului electoral și bunul mers al alegerilor din primul tur, fără cozi și umilințe pentru diaspora, a dovedit asta.
A dovedit de-a lungul timpului că educația face diferența, că are experiența necesară și știe ce trebuie făcut pentru a conduce România într-o direcție normală și o integrare corespunzătoare între celelalte state ale lumii, chiar și în condiții mai puțin prielnice.
Datorită cunoștințelor și experienței dânsului, a dovedit că poate menține relații sănătoase pe plan extern și o direcție favorabilă pentru țară în acest sens.
De asemenea, conform Constituției, cu forță și determinare, a cerut reexaminarea mai multor legi pentru a se asigura de corectitudinea acestora, iar în parteneriat cu un guvern liberal, are capacitatea de a corecta toate greșelile comise voit în ultimii ani de o guvernare defectă și iresponsabilă, care a cufundat țara în datorii, anomalii și mizerie.
Klaus Iohannis este Președintele de care România are nevoie pentru a prospera, pentru a deveni o țară cu adevărat europeană, ceea ce ne dorim cu toții.

Avram Gal, Președintele ALDE Diaspora

BeTheme WordPress Theme