Ministrul Gabriel Leș în discuții cu senatorul Ted Cruz, privind consolidarea relațiilor între România și SUA

Societățile care comercializează fake-uri din Luduș și Tîrgu Mureș, luate la puricat
8 februarie 2019
O familie din Săndulești a adus fericirea pe chipurile unor copii orfani
8 februarie 2019

Ministrul Gabriel Leș în discuții cu senatorul Ted Cruz, privind consolidarea relațiilor între România și SUA

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, se află zilele acestea într-o vizită de lucru în SUA. Dânsul a declarat marţi, într-o emisiune televizată, că România este văzută ca un partener serios şi că nimeni nu a ridicat problema corupţiei, chiar dacă în ţară se discută atât de mult pe această temă.

Joi, ministrul apărării a avut o întâlnire la rang înalt cu senatorul republican Ted Cruz:

Programul de lucru în Statele Unite a debutat astăzi cu o întrevedere cu senatorul Ted Cruz, un membru marcant al Comitetului pentru Relații Externe din Senatul american, precum și al Comitetului Economic Reunit din Congres. Senatorul republican Ted Cruz a rămas consecvent viziunii conservatoare asupra politicii externe, pozițiile sale fiind deosebit de apreciate în campania electorală pentru prezidențiale.

În discuțiile cu oficialul american am exprimat poziția statului român privind nevoia de consolidare a posturii aliate la Marea Neagră, arătând totodată că nivelul excelent al colaborării bilaterale pe dimensiunea securitară trebuie replicat și în zona economică. Am fost plăcut surprins de nivelul profund al înțelegerii realităților din flancul răsăritean al Europei și am primit încă o dată asigurarea că parteneriatul nostru startegic constituie o bază solidă pe care vom putea construi proiecte de substanță, a declarat Gabriel Leș.

BeTheme WordPress Theme