Avram Gal: Lipsă de comunicare între Administrația Locală și Partidele Politice din Câmpia Turzii

Deputat Cristina Burciu: Programul Start Up Nation 2018, o şansă uriaşă pentru tinerii antreprenori!
2 noiembrie 2018
Ioan Matei Godja, CEO al Electro Mat Prompt – Succesul unui tânăr Maramureșean
2 noiembrie 2018

Avram Gal: Lipsă de comunicare între Administrația Locală și Partidele Politice din Câmpia Turzii

Referitor la ultimele articole aparute în mediul online și în presa locală din Câmpia Turzii,  unde se cerea implicarea șefilor partidelor politice din oraș,  într-o dezbatere pe tema dezvoltării și îmbunătățirii actului medical din cadrul Spitalului Municipal Câmpia Turzii, Președintele ALDE Câmpia Turzii, Avram Gal, a declarat următoarele:

,,Stimați concetățeni, eu muncesc la București, fiind mai tot timpul plecat, dar acest fapt nu mă împiedică să fac tot ce-mi stă în putință pentru dezvoltarea orașului meu natal. Sunt profesionist și nu am primit nici o invitație în căsuța poștală, deși am tot ținut-o sub supraveghere. Un subiect delicat, cum este această temă legată de Spitalul Municipal și mai ales de sănătatea cetățenilor acestui municipiu, se tratează în cel mai profesionist mod posibil, nu pe Facebook.” a postat Avram Gal, pe pagina sa oficială de Facebook.

Avram Gal susține că este vorba de o neînțelegere și nerespectarea căilor oficiale de comunicare. Dânsul susține că nu a primit nici o invitație la această dezbatere și că un astfel de eveniment trebuie anunțat oficial, pe adresa fiecărui partid,  nu pe Facebook. Dezvoltarea Spitalului din Câmpia Turzii este un subiect complex, care nu trebuie tratat superficial, pe rețelele de socializare.

,,Cu tot respectul pentru domnul primar, daca intenția sa era reală și profesionistă, trimitea adresa pe cale oficială! Dorința mea rămâne aceeași: să mă implic și să fac tot ce îmi stă în putință pentru Câmpia Turzii”, a mai declarat Avram Gal.

BeTheme WordPress Theme