Avram Gal: „Domnule primar, nu mai aveți nicio scuză să nu reușiți!”

Un URS a murit după ce a fost lovit de o mașină pe autostrada A3
6 noiembrie 2019
„Hai să plantăm împreună la tine în oraș!” – 20 de arbori cu balot de talie mare plantați în Parcul Primăverii din Cluj-Napoca
6 noiembrie 2019

Avram Gal: „Domnule primar, nu mai aveți nicio scuză să nu reușiți!”

În ultimii 3 ani, primarul Municipiului Câmpia Turzii a fost, din punct de vedere politic, în tabăra „adversă”, acest lucru reflectându-se în explicațiile date de acesta pentru insuccesele administrative.

De la Compartimentul de Primiri Urgențe, la alocările bugetare, biroul de permise și înmatriculări, până la PNDL, toate aceste rateuri ale lui Dorin Lojigan s-au datorat, spune el, factorilor politici.

Domnule primar, a venit momentul să fiți în tabăra „de la butoane” și, spre binele locuitorilor Municipiului nostru, dar și spre binele credibilității dumneavoastră, ați face bine ca tot ceea ce vă propuneți să vă și reușească.

Anul 2020 va fi unul electoral, cu două sesiuni de alegeri, astfel că veți avea mult de muncă la convingerea publicului elector cu privire la faptul că puteți face treabă și că faceți treabă. Până astăzi nu am văzut nici măcar o investiție majoră realizată de Primărie, care să fi fost începută în propriul mandat, nu de alții din mandatul anterior.

Până la urmă, cetățenii sunt cei care vor vedea, vor judeca și vor vota!

Dumnezeu să ne ajute pe toți!

Avram Marius Gal

Președinte ALDE Câmpia Turzii

BeTheme WordPress Theme