Ambasada SUA a aruncat o nouă găleată cu lături în capul românilor! Hans Klemm pleacă acasă!

Toate contractele de muncă ale Femeilor din România ar putea fi schimbate! Iată motivul
11 iunie 2018
VIDEO – Simona Halep oprită în trafic, de polițiști, la doar câteva minute după întoarcerea acasă
11 iunie 2018

Ambasada SUA a aruncat o nouă găleată cu lături în capul românilor! Hans Klemm pleacă acasă!

Ion Cristoiu: ”Condusă de Hans Klemm, țuțărul Luluței, Ambasada SUA a aruncat o nouă găleată cu lături în capul românilor!”

,,Pentru a justifica alerta de securitate adresată cetățenilor americani din București, unul dintre cele mai jignitoare insulte aduse României, tratată de Klemm, ca de obicei, ca o Babuinie. Cum sună alerta de securitate?

Personalul Ambasadei SUA este sfătuit să evite mulţimile agresive sau agitate şi să rămînă constant în stare de alertă, atent la evenimentele din jur.

Măsuri recomandate:

Identificarea de rute alternative, planificarea programului în concordanţă şi păstrarea în minte a unei căi de „ieşire” în cazul deplasării prin zone aglomerate pentru a evita rănirea în caz de incidente.”

Ce imagine a României se degajă de aici?

Una a unei lumi în care mulțimi agresive umblă pe străzi fără ca autoritățile să intervină. Una în care personalul ambasadei americane trebuie să se uite mereu în jur și să găsească o cale de ieșire dintr-o încăierare care s-ar putea lăsa cu răniți, dacă nu chiar și morți.

Care sînt temeiurile din realitate ale acestei alerte de securitate, valabile, poate, într-o provincie mexicană, bîntuită de războiul traficanților de droguri sau în Afganistan, unde pun bombe talibanii?

Mai multe demonstrații de stradă, autorizate, garantate de organizatori ca ținute sub control, vegheate de organele noastre de ordine.

A zugrăvi o Românie în a cărei capitală cetățenii nu știu să demonstreze în chip pașnic, o capitală în care cetățenii americani trebuie să se păzească singuri, deoarece nu există autorități, depășite de situațiile conflictuale, mi se pare o insultă adusă românilor.

Că ambasada americană a ținut să se amestece în viața noastră politică încercînd să compromită mitingul PSD împotriva abuzurilor printr-o alarmă delirantă, menită a sugera că la miting vor veni pitecantropi, nu e de mirare.

Hans Klemm a ținut să-și reafirme astfel, în numele Americii lui Hillary Clinton, sprijinul pentru abuzurile instituțiilor de forță.

Că ambasada americană ne tratează a nu știu cîta oară ca pe niște sălbatici, ca un popor primitiv, care nu-și poate exprima opțiunile decît dînd cu pumnul în dreapta și în stînga, fără să se uite, astfel încît bieții cetățeni americani nimeriți în jungla asta, trebuie să se protejeze singuri, ca cetățeni ai unei țări în anarhie, cu autorități care nu țin nimic sub control, nu e de mirare.

De cînd a venit în fruntea ei Hans Klemm, țuțărul Codruței Kovesi (unde ați mai văzut ambasador al unei superputeri precum America jucînd într-un film publicitar făcut în cinstea unei șefe de instituție de forță? Nu în cinstea unei sportive – ca Halep, de exemplu –, nu în cinstea unei mari artiste, a unei mari cîntărețe, ci în cinstea șefei unui departament al Parchetului general), ambasada americană s-a dovedit o bucătărie pe fereastra căreia s-au aruncat sistematic lături în capul românilor.

E de mirare (a nu știu cîta oară) că nici o autoritate din România (președinte, ministru de Externe, ministru de Interne) n-a protestat față de această insultă adusă românilor tratați din nou ca babuini.

Am fost tentat să scriu Culmea e că nici liderii PSD n-au zis nimic. Mi-am amintit însă cine sînt liderii PSD în materie de demnitate națională și am renunțat, scrie ION CRISTOIU.

*

Ambasadorul SUA, Hans Klemm va fi schimbat.

În umbra ştirilor legate de mitingul PSD şi-a făcut loc o informaţie-bombă despre o mutare diplomatică la cel mai înalt nivel şi care are girul Administraţiei Trump, potrivit lui Dan Andronic.

În acest sens, mai-marii Ministerului Afacerilor Externe (MAE) au fost deja înştiinţaţi.

Hans Klemm va preda ştafeta unui ambasador care are relaţii strânse cu preşedinele Statelor Unite ale Americii.

BeTheme WordPress Theme