Vești TERIBILE pentru Simona Halep. Diagnostic – Hernie de Disc

Shaorma cu SALMONELLA la Turda! Mai multe persoane au ajuns la spital
2 octombrie 2018
Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene: ,,Sunt un om care crede cu putere în valorile familiei. UE nu are competență în această zonă!”
2 octombrie 2018

Vești TERIBILE pentru Simona Halep. Diagnostic – Hernie de Disc

Simona Halep a anunţat pe Twitter că are hernie de disc, diagnostic primit în urma unui RMN pe care l-a făcut după turneul de la Beijing.

Constănţeancă şi-a anunţat fanii printr-un tweet cruntul diagnostic aflat, fiind în pericol să rateze Turneul Campioanelor din Singapore: „Salutare, tuturor! Am vrut să vă ofer rapid noutăţi în privinţa stării mele. Am făcut azi un RMN la spate şi am aflat că am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii în zilele următoare şi sper că voi reveni cât mai repede cu detalii. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere!”, a fost mesajul campioanei din Constanţa.

Accidentată la spate în timpul unui antrenament înaintea turneului de la Wuhan, Simona a jucat cu o discopatie şi, probabil, problema sa s-a agravat, după acest diagnostic fiind  nevoie de un tratament conservator insistent cu repaus îndelungat. Dacă durerile persistă, Simona e pasibilă de intervenţie chirurgicală, una care ar putea pune în pericol participarea la Turneul Campioanelor (20-27 octombrie).

BeTheme WordPress Theme