Un adolescent beat și fără permis, a provocat un accident la Cluj

Avram Gal, Vicepreședintele ALDE Cluj, despre candidatura lui Tăriceanu la prezidențiale
17 iunie 2019
Terapie prin Artă în spitalele clujene. Artă by Create.Act.Enjoy își propune să aducă un plus de veselie, empatie și culoare
18 iunie 2019

Un adolescent beat și fără permis, a provocat un accident la Cluj

Un adolescent de 17 ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus fără a deţine permis de conducere, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, într-o curbă uşoară la stânga, ar fi derapat şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism şi în gardul unui imobil.

„Un tânăr în vârstă de 17 ani, aflându-se sub influență băuturilor alcoolice, a condus fără a deține permis de conduce autoturismul, pe stradă Crisenii din satul Dezmir cu direcția de mers spre Cluj-Napoca. Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, într-o curbă ușoară la stânga ar fi derapat și a intrat în coliziune cu un alt autoturism și în gardul unui imobilul. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influență băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă!”, transmit reprezentații IPJ Cluj.

BeTheme WordPress Theme