Ultima Oră! Ministerul Sănătății a descoperit încă un medic fals în România!

Guvernul a reglementat cadrul general aplicabil regimurilor de pensie suplimentară
8 februarie 2019
Clujeancă de 83 de ani prădată de 60.000 de euro prin metoda Accidentul
9 februarie 2019

Ultima Oră! Ministerul Sănătății a descoperit încă un medic fals în România!

Ministerul Sănătăţii anunţă, vineri, că a constatat, în urma verificărilor, un al doilea caz de eliberare ilegală a unui cod de parafă după cel al falsului medic italian, precizând însă că persoana respectivă nu mai prestează servicii medicale

Informare de presa – Ministerul Sănătății

In urma verificarilor  demarate la DSPMB dupa ce s-a constatat ca a fost eliberat un cod de parafa in mod ilegal, a fost indentificat un al doilea  caz asemanator. 

Pentru ca exista  in desfasurare  o ancheta demarata de Politie si Parchet, nu putem face publice alte date legate  de acest caz.

Ministerul Sanatatii continua verificarile la DSPMB si va pune in continuare  la dispozitia organelor de ancheta toate informatiile  obtinute in urma acestor verificari.

Facem precizarea ca cele doua persoane care au obtinut cod de parafa in mod ilegal  nu mai presteaza  servicii medicale.

Ministerul Sanatatii  va intreprinde toate  masurile  necesare pentru a  asigura pentru pacienti servicii medicale in conditii de maxima siguranta, in concordanta cu reglementarile legale in vigoare.

BeTheme WordPress Theme