SCANDAL lângă un parc de joacă – Spiritul civic a doi cetățeni din Câmpia Turzii a dus la evitarea unei posibile tragedii

Bărbat din Ocna Mureș prins rupt de beat la volan, prin Câmpia Turzii
11 iulie 2019
Accident feroviar cu 2 morţi, la Cluj. Maşină spulberată de tren, după ce ar fi forţat trecerea
11 iulie 2019

SCANDAL lângă un parc de joacă – Spiritul civic a doi cetățeni din Câmpia Turzii a dus la evitarea unei posibile tragedii

Spiritul civic a doi cetățeni din Câmpia Turzii, cărora le mulțumim, a dus la evitarea unei posibile tragedii!

În jurul orei 10.00, polițistii locali din Câmpia Turzii au fost alertați de către o persoană pe numărul unic de urgență ☎️ 0264.991, că în centrul municipiului, pe strada Băii, în zona parcului de joacă pentru copii, s-a iscat o altercație între trei persoane.

Echipajul de serviciu, fiind în apropiere, a ajuns în scurt timp la locul indicat pentru aplanarea conflictului și identificarea celor în cauză, moment în care o persoană aflată la fața locului a comunicat colegilor noștri faptul că doi dintre cei implicați au fugit, iar al treilea s-a urcat la volanul unui autovehicul cu numere de Alba, părăsind locul cu pricina, oferind și descrierea acestuia.

Agenții au reușit să identifice și să blocheze autovehiculul în zona sensului giratoriu de lângă cofetăria Dana, iar persoana în cauză, fiind într-o stare vădită de ebrietate, a încercat să se sustragă, dar a fost imobilizată de colegii noștri, solicitând apoi sprijin Poliției Naționale, un echipaj sosind la aproximativ două minute de la solicitare.

În urma verificării persoanei cu aparatul etilotest s-a constatat că avea o alcoolemie de 1,11 g/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările în acest caz vor fi continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpia Turzii.

Drept urmare, rugăm să luați exemplul celor doi concetățeni, cărora le mulțumim și să ne sesizați orice fapte antisociale pe care le observați la numărul unic al Poliției Locale Câmpia Turzii, ☎️ 0264.991.

Poliția Locală veghează la liniștea și siguranța cetățenilor din Câmpia Turzii.

BeTheme WordPress Theme