Profesorul Ideal în viziunea studenților UBB Cluj: Prietenos, deschis și musai să aibă Facebook

Reghin: Femeie împușcată în cap, din GREȘEALĂ, de un polițist aflat în misiune
9 februarie 2019
Ce măsuri a luat IPJ Mureș în cazul polițistului care a împușcat accidental o femeie. Declarații șocante ale rudelor femeii!
10 februarie 2019

Profesorul Ideal în viziunea studenților UBB Cluj: Prietenos, deschis și musai să aibă Facebook

Profesorul ideal în percepţia studenţilor de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este unul prietenos, dispus la discuţii pe facebook şi chiar la ieşiri la cafea ori în excursii. Cursurile trebuie să urmărească exemple apropiate realităţii, iar tinerilor să li se spună clar ce responsabilităţi au.

Profesorul ideal în percepţia studenţilor de la Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) trebuie să îşi trateze studenţii cu respect, să le ofere feedback, să utilizeze în cursuri exemple apropiate de situaţiile reale şi să le spună studenţilor clar ce responsabilităţi au şi cum vor fi evaluaţi.

„În principiu să ne considere mai mult decât nişte roboţi, să vadă partea umană a studentului, nu doar responsabiltatea pe care o are. E destul de relevant când vezi că vine profesorul şi nu se uită la tine formal, ci adoptă o atitudine informală şi vorbeşte cu tine ca şi cum i-ai fi prieten, nu subordonat”, spune Alina, studentă în anul I la Facultatea de Studii Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA), la specializarea Marketing.

Citește continuarea AICI:

https://www.mediafax.ro/life-inedit/profesorul-ideal-conform-studentilor-din-cluj-prietenos-sa-discute-pe-facebook-si-sa-duca-studentii-in-excursii-sau-la-cafea-17869299?fbclid=IwAR3VeI-43XOCvufv3zelDLqdbN-5R3d6fQK5CG8kPvthFD7IW-qQs1clGWQ

BeTheme WordPress Theme