Premierul Ungariei promite un nou zbor regulat Cluj-Budapesta, de pe Aeroportul clujean

CROSUL umanitar organizat de #CameradeSus și #PrimăriaTurda are loc în acest weekend. Aleargă și tu pentru cei care nu pot alerga!
15 mai 2019
Accident cu Scandal la Cluj-Napoca. Și-a prins soțul cu amanta în mașină!
15 mai 2019

Premierul Ungariei promite un nou zbor regulat Cluj-Budapesta, de pe Aeroportul clujean

Directorul Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu”, David Ciceo, a declarat, marţi, 14 mai, că a discutat cu premierul Ungariei, Viktor Orban, despre relansarea unei curse aeriene regulate Cluj-Budapesta, scrie stiridecluj.ro

Cu ocazia aterizării, recent, pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” a premierului Ungariei, Viktor Orban, am discutat cu dânsul despre posibilitatea introducerii unui zbor Cluj-Budapesta, unul foarte important pentru cele două oraşe. Domnul Orban a promis că va acorda sprijin şi vom continua discuţiile şi suntem convinşi că anul viitor vom reuşi să avem un zbor regulat pe această rută. Aeroportul Budapesta este unul mult mai mare şi cred că noul zbor va fi un avantaj atât pentru Budapesta, cât şi pentru Cluj-Napoca”, a spus David Ciceo.

Directorul Aeroportului Cluj se va întâlni zilele următoare la Bruxelles cu directorul Aeroportului Budapesta pentru a concretiza discuţiile respective.

BeTheme WordPress Theme