Pe surse: S-a decis cine va fi noul Director al APIA Cluj

Arme confiscate în urma unei percheziții domiciliare în Mureș
10 august 2018
Program Târgul Corvinilor – “Târgul de 500 de ani” 2018
10 august 2018

Pe surse: S-a decis cine va fi noul Director al APIA Cluj

Din surse sigure, ABC News Transilvania informează că Domnul Marchiș Zamfir, va fi noul director APIA Cluj.

Acesta îl va înlocui pe Adrian Zaharia care este de negăsit. Domnul Marchiș Zamfir reprezintă candidatul ideal pentru postul de Director  al APIA Cluj. Dânsul este inginer zootehnist de profesie, doctor în zootehnie și ocupă în prezent postul de conferențiar universitar la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj Napoca, din cadrul Facultății de Zootehnie și Biotehnologii.

Domnul Marchis Zamfir este membru ales în cadrul Senatului USAMV Cluj Napoca, deasemenea este și șeful catedrei de Creșterea Cabalinelor, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul universitar și peste 25 de ani în domeniul zootehniei.

Zamfir Marchis este un profesionist desăvârșit, modest și extrem de corect, dupa cum îl caracterizează colegii. Dânsul a activat și în sfera privată având o exploatație agricolă și o fermă zootehnică de bovine.

Contactat telefonic de corespondentul ABC News Transilvania, Domnul Marchis Zamfir ne-a comunicat că este onorat de propunerea și sprijinul pe care îl are din partea colegilor și fermierilor pentru a participa la concurs și de a ajunge noul director APIA Cluj.

Corespondentul ABC News Transilvania l-a contactat telefonic, de asemenea, pe domnul Călin Fărgaciu, Primarul din Săndulești, inginer zootehnist si fermier totodată, membru în Cooperativa Someș-Arieș care a adus cuvinte de laudă cu referire la cariera profesională, academică și antreprenorială în domeniul agricol, a domnului Marchis Zamfir. Călin Fărgaciu este și membru marcant al PSD Cluj, fiind o voce puternică și respectată de către liderii PSD CLUJ.

 

UPDATE: Decanul Facultății de Zootehnie si Biotehnologii, Dezmirean Daniel Severus, contactat telefonic de către redacție, apreciează profesionalismul domnului Zamfir Marchis, totodată menționând și faptul că acesta și-a îndeplinit cu succes mandatul ca șef al Stațiunii Didactice si Experimentale Cojocna, apartinând USAMV Cluj Napoca.

 

BeTheme WordPress Theme