Patru autoturisme implicate într-un accident în lanț, la Turda

Parcare amenajată în Obor de Zilele Municipiului Câmpia Turzii!
13 august 2019
Cluj-Napoca: Ziua porților deschise la Centrul de Întreținere și Adăpost Câini Fără Stăpân
13 august 2019

Patru autoturisme implicate într-un accident în lanț, la Turda

Un accident în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs luni seara în jurul orei 22:30, pe o stradă din Turda.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al SAJ au fost alarmate ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe strada Petru Rareș din municipiul Turda. Pompierii au găsit în momentul sosirii la locul evenimentului patru autoturisme avariate și pasagerii ieșiți din acestea. O femeie de circa 30 de ani a fost consultată de echipajul SAJ, fiind transportată ulterior la spital. În urma accidentului, circulația în zonă a fost închisă preț de circa o oră.

Martorii la eveniment susțin că accidentul în lanț s-ar fi produs după ce un șofer care circula înspre Centru, semnalizând stânga, cu intenția să intre spre strada Gării, a fost acroșat din spate de un șofer care ar fi văzut târziu intenția celuilalt. Derutați de acesta din urmă, alți doi conducători auto care veneau din sens opus s-ar fi ciocnit între ei, încercând să-l ocolească pe șoferul care, susțin martorii, ar fi venit cu viteză, întenționând să evite impactul cu mașina din față intrând pe contrasens.

BeTheme WordPress Theme