Ministrul Apărării, Gabriel Leș în vizită la Dr. Ing. Marchiș Zamfir de la USAMV Cluj-Napoca

Dacă îți dorești cu adevărat rezultate AWAY CLUB din Cluj-Napoca este soluția corectă pentru antrenamente și alimentație
17 martie 2019
Polițiștii continuă acțiunea SEATBELT și atrag atenția celor care pun centura ,,peste scaun”
18 martie 2019

Ministrul Apărării, Gabriel Leș în vizită la Dr. Ing. Marchiș Zamfir de la USAMV Cluj-Napoca

Foto Credit: ABC News Transilvania

Ministrul Apărării, domnul Gabriel Leș, a vizitat duminică un cadru didactic al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca, pe domnul Dr. Ing. Marchiș Zamfir, de la Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii.

Domnul Marchiș Zamfir a avut plăcerea să-l invite ca oaspete de onoare pe domnul ministru Gabriel Leș, la evenimentul pe care-l va organiza în data de 17 mai a.c. și anume un simpozion organizat de USAMV Cluj-Napoca, cu tema ,,Creșterea și importanța cabalinelor”. Dealtfel se dorește ca în parteneriat cu Ministerul Apărării, să se pună bazele unui program național pentru regenerarea rasei de cabaline Huțul, una din cele mai vechi rase autentice românești.

Tot în premieră amintim încă o inițiativă lăudabilă, împreună cu jandarmeria română, care va demara ca un program de selecție și dresaj pentru caii folosiți pentru patrularea călare a jandarmeriei Române și Poliției.

Îi dorim succes domnului Zamfir Marchiș, și totodată îl felicităm public pentru profesionalismul de care dă dovadă ca și cadru didactic și ca expert în creșterea și selecția cabalinelor.

Felicităm de asemenea și conducerea USAMV care, indirect, a fost apreciată și lăudată pentru excelența sa în activitatea didactică și științifică, de către domnul ministru Gabriel Leș.

BeTheme WordPress Theme