Militarul din Dej, căutat de câteva zile, a fost găsit mort pe o plajă. Salvase un copil de la înec!

Premieră medicală la Spitalul Municipal Blaj: anevrism de aortă abdominal, operat cu succes
13 iunie 2018
ISU Cluj: COD GALBEN de vreme severă
13 iunie 2018

Militarul din Dej, căutat de câteva zile, a fost găsit mort pe o plajă. Salvase un copil de la înec!

Surse judiciare susțin că pe plaja din Vadu a fost găsit trupul unui bărbat, existând informații potrivit cărora ar fi vorba despre militarul căutat din 10 iunie. Sursele citate precizează că la 2 kilometri de acesta, pe aceeași plajă, a fost găsit și minorul de 14 căutat.

Militarul Petru Cosma, aflat duminică, între 13.00-19.00 în învoire, nu a revenit la unitate după expirarea perioadei, luni fiind dat dispărut de colegi. Acesta a fost văzut ultima dată pe plaja din Corbu

Militarul făcea parte din Batalionului 55 Apărare Antiaeriană „Someş” din Dej și participa la un exercițiu de instruire la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia.

În aceeași zonă, un copil de 14 a dispărut duminică, în apele mării. Băiatul era în plasament la o familie din localitate.

Militarul de 48 de ani, veteran din Afganistan şi Irak, ar fi făcut parte dintr-un grup care a intrat în apă ca să salveze un copil. Însă, nici colegii care au fost cu el pe plajă nu ştiu ce s-a întâmplat de fapt şi cum a dispărut acesta. Aflat în permisie pentru câteva ore, caporalul se afla pe plajă. Din apă s-a auzit strigătul unui copil, iar câţiva dintre colegii lui au intrat în apă să îl ajute. După câteva minute s-au întors la mal, de teamă să nu se înece şi ei. Când au ajuns pe plajă au găsit doar telefonul şi hainele colegului lor, pe nisip. Nici urmă de bărbat.

 

00:00

02:04

BeTheme WordPress Theme