Scandal în comuna Arieșeni. O elevă a rămas însărcinată cu profesorul de religie. Copilul a fost dat în plasament
19 iunie 2019
Steluța Cătăniciu: ALDE Cluj îl susține pe Călin Popescu-Tăriceanu să candideze la Președinția României
19 iunie 2019

METEO: Vremea #AZI , 19 iunie

Meteorologii au transmis publicității prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 19 iunie 2019. Vremea se va menține plăcută, dar instabilă în cea mai mare parte a țării. Pe arii restrânse sunt așteptate averse, descărcări electrice, furtuni și intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va înregistra în jurul valorii de 29 de grade Celsius, în mai multe orașe din țară, iar cele temperaturile minime se vor încadra în intervalul 12 – 23 de grade.

ANM a anunțat că vremea va continua să fie călduroasă, dar în același timp instabilă. Miercuri, 19 iunie sunt așteptate averse, furtuni, descărcări electrice, dar și intensificări ale vântului. Aceste fenoomene extreme se vor semnala în zonele montane și submontane, apoi se vor răspândi și în restul teritoriului. Cantitățile de apă vor fi însemnate pe arii restrânse.

În Cluj – Napoca se va înregistra o temperatură  de 29 de grade Celsius. Pe parcusul zilei, dar și noaptea sunt așteptate furtuni și descărcări electrice. Vântul va sufla slab, dar în timpul furtunilor se va intensifica. Temperatura care se va înregistra în cursul nopții va fi de 16 grade Celsius.

BeTheme WordPress Theme