METEO: Cum va fi vremea la începutul săptămânii?

Ce măsuri a luat IPJ Mureș în cazul polițistului care a împușcat accidental o femeie. Declarații șocante ale rudelor femeii!
10 februarie 2019
Florești: Și-a agresat soția, iar aceasta a sărit din mașină să ceară ajutor
11 februarie 2019

METEO: Cum va fi vremea la începutul săptămânii?

ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor românilor,  am scăpat sau nu de iarnă?

ANM  a emis prognoza meteo pentru săptămâna 11-18 februarie.

În intervalul 11-18 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

 Luni: Vremea va fi caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii. Pe parcursul zilei înnorãrile se vor accentua treptat în regiunile vestice, nordice şi centrale, unde temporar vor fi precipitaţii mai ales sub formã de ploaie, iar la munte şi lapoviţã şi ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, pe arii restrânse cu intensificãri mai ales pe crestele montane, în sudul Banatului şi pe litoral. Seara şi noaptea cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii pe arii extinse, îndeosebi în regiunile sudice, estice şi centrale.

BeTheme WordPress Theme